YDRAY Chingo

Wereldtop komt naar Rotterdam voor Decathlon Premier Padel

Decathlon Premier Padel Rotterdam P1

Van 8 tot en met 15 september kun je live de allerbeste spelers ter wereld bewonderen tijdens Decathlon Premier Padel Rotterdam. Acht dagen lang staat Rotterdam Ahoy bol van spannende wedstrijden op het hoogste niveau, spectaculaire rally’s en oorverdovende support van duizenden fans.

Zelf spelen

Het belooft een echt padelfeest te worden, met live entertainment, heerlijk eten en drinken én de mogelijkheid om zelf de baan op te gaan. Speciaal voor de bezoekers worden er extra banen aangelegd in de hal waar de profspelers trainen en hun wedstrijden spelen. Deze speciale banen zijn gedurende de week beschikbaar voor amateurs en liefhebbers. 

Sterk deelnemersveld

Met 40 spelers uit de absolute wereldtop op de startlijst is het deelnemersveld ronduit indrukwekkend te noemen. De grote kanonnen zoals Arturo Coello, Ale Galan en Paquito Navarro zijn bij de mannen allemaal aanwezig. Bij de vrouwen is de volledige top 20 van de wereldranking zelfs van de partij, inclusief de huidige nummers 1 van de wereld Paula Josemaria en Ariana Sánchez. Het deelnemersveld wordt nog aangevuld met duo's uit de Nederlandse top, die zich nog moet zien te plaatsen via het wildcardtoernooi.

Ladies Night

Voor vrouwen wordt het toernooi nog extra speciaal gemaakt. Dag vier van het toernooi staat namelijk volledig in het teken van de vrouw tijdens de Ladies Night. Op donderdag 12 september organiseert Fatima Moreiro de Melo een avond die volledig in het teken staat van vrouwen met een mix van toppadel, zelf spelen en fempowerment. En dat alles onder het genot van veel gezelligheid, hapjes, drankjes en heerlijke tunes van toffe dj's. Om de avond compleet te maken ontvangen alle deelnemers na afloop een digitale goodiebag vol leuke aanbiedingen.

Tickets

De kaartverkoop voor Decathlon Premier Padel is inmiddels geopend. Via onderstaande buttons kun je tickets bemachtigen. Let op: voor de Ladies Night van 12 september is een apart ticket vereist, die kun je kopen via de button ernaast. 

Meer informatie over het toernooi vind je hier.