Padel copa 2024

Op en top padelbeleving bij Padel Copa

Padel Copa 2024 is ten einde. Van woensdag 28 augustus tot en met zondag 1 september vond het spectaculaire FIP Rise toernooi plaats op het Jaarbeursplein in Utrecht en bij Sportclub Houten. Mede-eigenaar en CEO Sportworx Wilco Nijland is een tevreden man. “Ik kijk er heel positief op terug. Dit was een op en top padelbeleving!”

Bij Sportclub Houten vonden de meeste padelwedstrijden plaats (“met speciale dank aan Stanley Walters”), waarna in het weekend de finales werden gespeeld in de speciale BetCity Arena op het Utrechtse Jaarbeursplein.

Nodige energie

“Toeschouwers, spelers, wie je ook sprak, allemaal waren ze supertevreden. Een muziekje tussendoor, optredens, de sfeer, de schermen, de lichteffecten. Kortom, dit was hét padelentertainment wat je wilde bieden en het gaf de spelers ook nog eens de nodige energie”, geeft Wilco aan.

Naast de entourage en het entertainment, keek hij ook met genoegen terug op de sportieve prestaties van de Nederlandse padeltoppers. Bram Meijer/Sten Richters en Steffie Weterings/Janine Hemmes haalden de halve finales.
“Dit is het enige publiekstoernooi waar je de toppers tot in het finaleweekend kunt zien spelen. En dat is gelukt en is nou precies de doelstelling van Padel Copa.”

Nieuwe editie

Het is duidelijk. Alles en iedereen en Nijland in het bijzonder kijken positief terug op een kleine week toppadelentertainment. Op naar een nieuwe Padel Copa Utrecht editie. “Wat ons betreft volgend jaar weer.”