DPW 240401 Alyssa van Heyst Fotografie 1351

Dutch Padel Week in 2025 opnieuw podium voor EY NK Padel

Het EY NK Padel is in 2025 opnieuw onderdeel van Dutch Padel Week. De tweede editie van het leukste padelfestival van Nederland wordt van 17 t/m 23 maart georganiseerd en zal weer bol staan van toffe padelactiviteiten en positieve vibes.

Onvergetelijke week

In maart van dit jaar was Vibes Urban Sports Center in Eindhoven gastheer van de allereerste Dutch Padel Week. Een week lang konden bezoekers genieten van toppadel tijdens het EY NK Padel maar dat was lang niet alles. Op de banen van Peakz Padel konden zij zelf hun padelskills testen, werden er clinics gegeven en was er tijdens Ladies Time zelfs een speciale vrouwendag. Het werd een onvergetelijke week voor zowel padelliefhebbers als de Nederlandse topspelers, die zichtbaar genoten van de grote belangstelling en support tijdens het NK.

Dutch Padel Week 2025

Reden genoeg dus voor de KNLTB om hier een passend vervolg aan te geven in 2025. De tweede editie van Dutch Padel Week belooft dan ook opnieuw één groot padelfeest te worden. Met het bekendmaken van de data zijn de eerste voorbereidingen in gang gezet. De locatie van dit toffe evenement zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

Tickets

Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden van de start van de ticketverkoop? Vul dan onderstaand formulier in.