Dutch Padel Week Sten Richters Bram Meijer

FIP Promotion Houten gooit weer hoge ogen

FIP Promotion Houten 2024 kan de geschiedenisboeken weer in. Afgelopen weekend was het weer een komen en gaan van padelliefhebbers op de indoorbanen van Sportclub Houten, die volop konden genieten van toppadel. Organisator van het toernooi Stanley Walters is dan ook een tevreden man. “We kunnen met zijn allen prima terugkijken op een gaaf toernooi, met verrassende winnaars bij de mannen.”

Bram Meijer en Sten Richters waren als derde geplaatst, maar legden een fantastische finale op de padelmat. In drie sets versloegen zij het als eerste geplaatste koppel Simone Iacovino en Michele Bruno uit Italië. In een superspannende (eind)strijd werd het 6-2, 2-6 en 4-6 voor het Nederlandse duo. “Dat was echt toppadel van de hoogste plank”, keek Stanley met genoegen terug.

Met Steffie Weterings, die ditmaal een koppel met Tia Norton uit Engeland vormde, kende FIP Promotion Houten wel de verwachte winnaars bij de vrouwen. Zij waren in de finale te sterk voor het Nederlandse duo Maaike Betz en Janine Hemmes: 6-3 en 6-1.

Kortom, de echte padelliefhebbers kwamen volledig aan hun trekken en genoten niet alleen van topwedstrijden op de padelbaan, maar ook van de entourage eromheen. “De banen en het complex in Houten zijn echt top. Dankzij de medewerkers van Sportclub Houten en alle andere mensen die meegeholpen met het organiseren, kijken we met veel plezier terug op de afgelopen dagen. Op naar volgend jaar”, aldus Stanley tot slot.